De Witcher 3 - een episch avontuur als een ware held

De Witcher 3 is ongetwijfeld één van de meest bekende games van de afgelopen tijd. De RPG gameserie is door vele spelers geprezen om zijn moeilijkheid, de vermakelijke avonturen en, vooral, om zijn geweldige verhaallijn. Met de derde versie heeft ontwikkelaar CD Projekt RED hun verhaal van de legendarische Geralt of Rivia naar een compleet nieuw niveau gebracht - een episch avontuur waarbij je als een ware held het voor het koninkrijk opneemt om een ramp te voorkomen.

Gameplay

De Witcher 3 is een game waarmee u door verschillende omgevingen kunt reizen, zoals steden, bossen, hoge bergtoppen, en de oceaan. Als speler heb je de vrijheid om te doen wat je wilt - ga op zijmissies, verdwaal door het landschap, of ga recht op je bestemming af. Het spel heeft ook verbeterde combat controls, waarmee je gebruik kunt maken van verschillende wapen- en magische gebieden. De combinatie van de verschillende veldslagen met de dynamische wereld laat een schat aan diverse ervaringen over. Bovendien is er de reeks verleidelijke vechtstijlen die je kunt kiezen om de perfecte strategie voor elk gevecht samen te stellen.

Visuals en Geluid

De Witcher 3 heeft prachtige visuals, met verbluffende geografische variëteit. De kleuren zijn helder, prachtig en geven het spel een romantische sfeer. Prachtig gedetailleerde landschapskunst, met hoogwaardige personagemodellen en speciale effecten om het geheel te ondersteunen, maken van dit spel een feest voor het oog. Ook de muziek en voice cast zijn beide geweldig, met sterk geschreven personages en hun eigen verhalen die synchroon lopen met de wilde avonturen die je beleeft.

Verhaal

De Witcher 3 heeft een van de beste verhalen die een videogame ooit heeft gehad. De wereld waarin je opereert is vervuld met karaktermogelijkheden die worden gestuurd door de keuzes die je maakt tijdens je reis. Er zijn tal van momenten waarbij je als speler bijna je adem inhoudt, ofkeek bent terwijl de avonturen die je beleeft in een volslagen chaos ontaarden. Het verhaal heeft ook een ruim aanbod aan personages die erin optreden, elk met hun eigen motieven en achtergronden.

Multiplayer

Hoewel de Witcher 3 in principe een single-player game is, is er ook een online-multiplayer-competitie die je kunt spelen met je vrienden of andere spelers. De vorm van het spel is gelijk aan die van singleplayer - je bent een Geralt of Rivia en je moet vijandige monsters verslaan terwijl je je door interessante omgevingen beweegt. Echter, de game bevat ook enkele kleine verschillen die specifiek voor het online spelen zijn. Er zijn bijvoorbeeld meer kamptypes, missionsobjecten en moeilijkheidsgraden voor je om te ervaren.

Conclusie

De Witcher 3 is zonder enige twijfel een van de beste RPGs die er bestaat. Het verhaal voelt levendig aan, het combatsysteem is sterk en strategisch, de graphics en de muziek zijn perfect, en er zijn tal van verhalen op de achtergrond die de gemeenschap kunnen interesseren. Samengevat, deze game geeft een ervaring die je nooit zult vergeten - een episch avontuur als een ware held.