Marvel's Spider-Man 2 - Een spectaculair avontuur met pijnlijke issue's

Marvel's Spider-Man 2 is een action-packed openwereldspel dat je meevoert in de wondere wereld van New York City. Spielers krijgen de kans om als de meest populaire Marvel superheld gedurende een episch avontuur. Van af zijn vechten tegen rampzalige schurken tot het ervaren van het beteugelen van een gekke docent, Marvel's Spider-Man 2 is een geweldig spel. Helaas kan de game gamers vervullen, maar heeft ook een aantal problemen die het letselschade belemmeren. Desalniettemin is deze game een meer dan waardige toevoeging aan de Marvel franchise.

De verbeteringen van de voorganger

Het spel ziet er briljant uit en het levert een spel dat moeilijk om overtroffen te worden. De graphics zijn over het algemeen verbeterd vanaf het vorige deel, met meer levendige kleuren en aanzienlijk meer detailservaring. Bovendien is de gameplay die ook verbeterd heeft, waardoor het veel leuker is om het spel te spelen. Dankzij deze aanpak is de game meer gericht op vechten en wordt de navigatie in New York vereenvoudigd. Wat betreft het vechten, er is meer variƫteit, waardoor elk gevecht uniek is. Bovendien zijn er nieuwe vijanden voor Spider-Man om mee om te gaan, zoals muggen, robots en zelfs Ultimate Venom. Verder zijn er meer mogelijkheden om te upgraden, waardoor alle spelers de kans krijgen om hun personage te perfectioneren.

Geweldige karakter interactie

Ook is de interactie met de andere karakters een grote pluspunt van deze game. Voornamelijk Mary-Jane Watson speelt hier een belangrijke rol in. Ze helpt Spider-Man in zijn voetstappen, vooral door haar sleutelmomenten en uiteindelijke bekentenissen. Peter Parker is een vrij diepgaand personage, met karakterdiepgang die fans van comic zullen waarderen. Norman Osborn is ook een geweldige voeging aan de game, waardoor de verhalenintriges in het vervolg nog interessanter worden.

Sommige game-mechanics moeten verbeterd worden

Hoewel de verbeteringen die zijn aangebracht in Marvel's Spider-Man 2 geweldig zijn, blijft er nog steeds het een en ander te wensen over. Zo zijn er nog steeds enkele vervelende glitches die niet alleen storend zijn, maar ook het spel ervaringen te belemmeren. Verder zijn sommige van de missiegebieden redelijk saai en overvoed, waardoor de vaart uit het spelarbeid wordt genomen. Sommige aspecten van het verhaal zijn slecht uitgewerkt waardoor je gefrustreerd raakt als je verhal altijd op hetzelfde punt blijft hangen.

Spectaculair resultaat

Maar ondanks de genoemde punten, staat Marvel's Spider-Man 2 een geweldige en spectaculaire game. De game speelt goed op beide Playstation consoles en heeft een schitterende promittenbeeld. Het vechtsysteem is verbeterd tot perfection, waardoor elke battle bijzondere momenten oplevert. Het verhaal is complex en gepassioneerd geschreven, waarbij het verhaal volledig een gevoel van plezier en spanning oproept. Wat betreft de sidequests zijn deze zeker de moeite waard, omdat ze je informatie geven over de wereld en personages die je bij elkaar voegt in het verhaal. Kortom, Marvel's Spider-Man 2 is een geweldige toevoeging aan de Marvel catalogus en een must-play voor iedere gamer die op zoek is naar een geweldige openwereld-ervaring.

De finale vergelijking

Marvel's Spider-Man 2 is een geweldige game die de originele Marvel's Spider-Man verbetert. Het heeft verbeterde graphics, een aangenaam vechtsysteem en veelzijdige personages die de franchises waarheid gedaan worden. Hoewel de game nog steeds wat glitches en verhaalproblemen heeft, komt alles samen om een game te maken die een geweldige toevoeging is aan de Marvel-franchise.