Prince of Persia: The Lost Crown - Betoverende reis door oude beschavingen

Als fan van het avontuur genre, was ik erg enthousiast toen ik hoorde over de nieuwe Prince of Persia game genaamd 'The Lost Crown'. In deze game ga je op een betoverende reis door oude beschavingen, op zoek naar de legendarische verloren kroon. Ik heb de game uitgebreid gespeeld en ben hier om mijn ervaringen te delen met mijn mede-gamers. Lees verder om erachter te komen of Prince of Persia: The Lost Crown een aanrader is of niet.

Wat is Prince of Persia: The Lost Crown?

Prince of Persia: The Lost Crown is de nieuwste game in de Prince of Persia franchise, ontwikkeld door Ubisoft. De game is beschikbaar op alle grote consoles en ook op pc. Het is een singleplayer game met een grote focus op verhaal en avontuur. De game is een direct vervolg op Prince of Persia: The Sands of Time, een geliefde game die in 2003 werd uitgebracht.

Verhaal en gameplay

Het verhaal van Prince of Persia: The Lost Crown is zeker een van de hoogtepunten van de game. Je speelt als de prins, die op zoek gaat naar de legendarische verloren kroon. Tijdens zijn zoektocht reist hij door prachtige en mysterieuze gebieden, van oude tempels tot besneeuwde bergtoppen. Het verhaal wordt verteld door middel van prachtige cutscenes en wordt ondersteund door geweldige voice acting. Ik was meteen geïnvesteerd in het verhaal en de personages, wat zeker bijdroeg aan mijn ervaring met de game.