Diablo Immortal in 2022

Diablo Immortal is een titel met M-classificatie en deze recensie kan schermafbeeldingen bevatten die sommige lezers aanstootgevend/verontrustend kunnen vinden.

Diablo Immortal is een free-2-play actie-MMORPG voor pc en mobiele apparaten in het Diablo-universum. Diablo Immortal is ontwikkeld en uitgegeven door Blizzard Entertainment (World of Warcraft, Diablo, Overwatch).

Factions

Diablo Immortal plaatst alle nieuwe spelers in de factie van de avonturiers voordat ze de kans krijgen om naar een nieuwe factie te gaan rond level 45; wat ze echter niet vertellen dat spelers naar een nieuwe PvP-factie verhuizen, zal hen dwingen hun gilde te verlaten, ondanks dat spelers van alle drie de facties kunnen feesten om zowel instanced- als open-world-gevechten te voltooien.

Dit toezicht heeft ertoe geleid dat spelers de toegang tot gilden hebben verloren die ze met premium valuta hebben gemaakt en later te horen krijgen dat ze GEEN restitutie van welke aard dan ook zullen ontvangen, ondanks het feit dat ze geen voorafgaande waarschuwing hebben ontvangen dat ze lid zouden worden van een nieuwe factie, voornamelijk voor PvP-inhoud. om hun huidige gilde te verlaten.

Om de eigenaardigheid af te ronden, staat de Immortal-factie alleen de 500 beste spelers op de server toe om er deel van uit te maken, maar zorgt ervoor dat het voornamelijk wordt bevolkt door walvissen en geen lifers, terwijl de overgrote meerderheid van de spelers gedwongen wordt om te spelen als de underdog-factie (Shadows Faction), die het recht hebben gekregen om de Immortals uit te dagen voor hun positie, iets dat vrij vaak gebeurt, maar er zelden toe leidt dat Immortal-clans hun privilege verliezen, gezien de stat buff (kroon) die wordt gegeven aan Immortal Clan-leiders en Officieren, wat leidde tot nog meer eenzijdige gevechten met de overwegend vrij spelende schaduwen.

Hoeveel speelbare classes zijn er?

Diablo Immortal wordt gelanceerd met zes klassen die zijn geïnspireerd op enkele van de meest populaire builds van eerdere titels zoals Crusader, Monk en Wizard.

Helaas ontbreekt de Amazon-klasse vanaf juni 2022 nog steeds in actie, aangezien deze sinds Diablo II niet meer is gezien vanwege de verwijdering van geslachtsgebonden klassen; het gerucht gaat echter dat er een genderneutrale Amazon-klasse in ontwikkeling is voor Diablo 4, waardoor de Amazon-klasse ergens in de niet al te verre toekomst zijn weg naar Diablo Immortal zou kunnen vinden.

Is Diablo Immortal free-to-play?

Diablo Immortal is free-2-play; de hoogste niveaus van eindspel zijn echter in wezen buiten bereik zonder een klein fortuin uit te geven of meer dan 40 uur per week te spelen

Cash shop

De Diablo-kassa verkoopt een brede selectie cosmetische artikelen, geen verrassing daar; wat echter verrassend is, is de hoeveelheid pay-2-win en pay voor gemaksitems die de meeste mobiele games te schande maken, van extra buit en gehandicapte legendarische drops tot in-game middelen, spelers met genoeg geld te besteden kunnen gemakkelijk vinden zichzelf aan de top van het klassement en meer verontrustend merken ze dat ze domineren bij PVP, zodat alleen de allerbeste free-2-play zelfs de kleinste kans hebben om één tegen één te winnen tegen een speler die zijn weg naar de top heeft gekocht.

Hoewel een ongeschoolde pay-2-win-speler nog steeds kan worden verslagen in een eerlijk gevecht, heeft zelfs een matig bekwame speler gewapend met een creditcard bijna onmiddellijke toegang tot de allerbeste builds en items, alles behalve het verzekeren van hun overwinning.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *