Een diepgaande review van Destiny 2: Lightfall

Destiny 2: Lightfall is de laatste uitbreiding op de populaire shooter game Destiny 2. De uitbreiding biedt spelers een nieuwe verhaal lijn, nieuwe locaties, een nieuwe PvP-modus en tal van andere nieuwe features. Het pakket is interessant voor zowel geharde fans als voor nieuwkomers en hieronder staan de aspecten van de uitbreiding uitgebreid besproken.

Verhaallijn

De verhaallijn van Destiny 2: Lightfall is net zo interessant als die van het originele spel en voegt nieuwe lagen aan de alom zo wijdverbreide mythologie van Destiny 2 toe. De speler krijgt de opdracht om de Onderwereld te verkennen en de duistere kracht van het Vex-collectief te bestrijden. De verhaallijn is stevig en zal veel fans ervan overtuigen om deze speciale uitbreiding te spelen.

Grafische kwaliteit

Destiny 2: Lightfall laat veel ruimte voor verbetering qua grafische kwaliteit en veranderingen aan het spel. De spelers zullen het verschil zeker waarnemen. De afbeeldingen zijn duidelijk scherper dan voorheen, en er is een nieuw beschikbaar aantal lichteffecten, waardoor de wereld van Destiny 2: Lightfall een meeslepende ervaring wordt.

Nieuwe features

De nieuwe features in Destiny 2: Lightfall zijn enorm. Zo heb je de nieuwe PvP-modus die de spelers de mogelijkheid geeft om maximale competitie te bereiken. Er zijn ook nieuwe locaties die vanuit een ander perspectief de wereld van Destiny 2 laten zien. Verder zijn er ook een aantal andere features zoals de nieuwe vaardigheden, de geüpgradede versie van de Guardian strenghts en meer.

Soundtrack

De soundtrack van Destiny 2: Lightfall is rustgevend en mooi en zal zeker spelers aanspreken. De soundtrack staat helemaal in het teken van de wereld van Destiny 2 en voegt daar een ontspannen sfeer aan toe. Natuurlijk zijn er ook verschillende battletracks, waardoor je nog voller in de game geïmmersd wordt.

Conclusie

Al met al is het duidelijk dat Destiny 2: Lightfall een mooie, diepgaande uitbreiding is die veel gasten voordelen biedt. Of je nu een fan bent of relatief nieuw bent in de wereld van Destiny 2, deze uitbreiding is iets om zeker naar uit te kijken. Wil je graag de complete verhaallijn spelen, de nieuwe PvP-modus uitproberen, of gewoon van de mooie grafische kwaliteit ervan genieten, dan is dit zeker een aanrader.